Hoofdpartners

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van onze hoofdpartners voor de afstudeerbeurs 2023.

Wij willen onze hoofdpartners van harte bedanken!

KBC_Logo

KBC

KBC wil als grootste bank-verzekeraar van België niet alleen haar klanten, maar ook de hele samenleving vooruit helpen. Daarom staan we open voor waardevolle ideeën en geven wij onze werknemers alle kansen om die te realiseren. Wij zijn makers die fier zijn over alle producten en projecten die we samen verwezenlijken. En als erkend Top Employer blijft KBC investeren om de werkomstandigheden voor eigen medewerkers continu te optimaliseren.

Als echt Belgisch bedrijf van hier kiezen we resoluut voor een bedrijfscultuur van innovatie en ondernemerschap. Als ‘young graduate’ kan je bij KBC rekenen op een stevige begeleiding en tal van opleidingen om je volledig te ontplooien. Niet alleen door te leren maar ook door je ideeën kenbaar te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

Wil jij ook graag deel uit maken van ons Team Blue? Check dan zeker onze openstaande vacatures!

Ga naar website
smals

Smals

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We bieden onze klanten een breed gamma ICT-diensten aan: softwareontwikkeling en -onderhoud, gespecialiseerde ICT-medewerkers, advies, infrastructuurbeheer, security…

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Grensverleggende projecten zijn ons werkterrein: het portaal van de sociale zekerheid, het eHealth-platform, Student@Work, Orgadon, Vitalink, mycareer.be, de strijd tegen het coronavirus,… We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud, en zetten volop in op hergebruik van ICT-diensten, software en componenten.

Bij Smals bouwen meer dan 2000 professionals dagelijks mee aan grootse, baanbrekende projecten in e-government en e-health met een positieve impact op onze samenleving. Smals investeert in haar mensen en is al dertien jaar op rij een Top Employer!

Ga naar website
LIDL_LOGO_OL

LIDL

Ons Anja van kassa 1, die ken je. En onze XXL-promo’s of onze Delicieux-producten. Maar wist je ook dat wij onze winkels zelf bouwen? En dat er heel wat mensen achter al die marketingcampagnes en promo’s zitten? En onze inkopers verantwoordelijk zijn voor bepalen van het Lidl-assortiment? Eén groot team van het veld tot je ontbijttafel. En ze tellen allemaal. Alle 11.000!

Lidl is er voor iedereen die telt. Voor onze klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor onze medewerkers die op hun beurt de glimlachen van onze klanten tellen. We willen de favoriete winkel van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel, elke 3 jaar bouwen we een nieuw distributiecentrum, en elke 3 minuten verwelkom we een nieuwe klant. Wacht dus geen 3 maanden met solliciteren ;-)

Ga naar website
LogoSolidarisstandaardRGB1

Solidaris

Solidaris werkt als modern, progressief ziekenfonds dagelijks aan de uitbouw van een betaalbare en toegankelijke ziekteverzekering. Door de jaren is Solidaris uitgegroeid tot een complete organisatie met 269.000 Oost-Vlaamse leden, die instaat voor de gezondheid van elkeen met naast ziekenfonds- ook thuiszorgdiensten, gezondheidsprofessionals en socioculturele doelgroepenwerkingen. Sterke service, grote bereikbaarheid en een snelle terugbetaling zijn de sterkste troeven.

Ga naar website
accent_oranje_cmyk

Accent Jobs - Choose the job you love

Accent Jobs, opgericht in 1995, is een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België (250 kantoren, +1000 eigen medewerkers) dat dagelijks meer dan 15.000 mensen tewerkstelt.

Accent maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit maar liefst 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen human resources. Al 23 jaar onderscheidt Accent zich door de professionele aanpak en in het aanbieden van jobs met optie op een vast contract.

Accent heeft een jonge dynamische bedrijfscultuur die gecombineerd wordt met een no-nonsense attitude en een enthousiaste mindset. Het bedrijf is reeds 16 jaar op rij een Great Place to Work. Tijdens de zoektocht naar een job kan je rekenen op de deskundigheid van onze gespecialiseerde afdelingen zoals bijvoorbeeld Construct, Retail, Logistics, Finance etc. Zo kan je steeds bij ons terecht voor een persoonlijke begeleiding en een job op maat!

Ga naar website
Werkenvoor003

Je talenten ontplooien, is werken voor .be

Het leven van miljoenen burgers verbeteren en de samenleving van morgen mee vormgeven, dat is wat duizenden Belgen elke dag opnieuw doen door voor de federale overheid te werken.
Kies je voor ons, dan kies je voor een werkgever die jouw kennis en kunde waardeert en jou de kans geeft om jezelf elke dag verder te ontplooien. Wij geloven in je talent en bieden je een plek waar je makkelijk het evenwicht vindt tussen je professionele ambities en je privéleven. Een job waar je de touwtjes in handen hebt, is werken voor .be.
Pas afgestudeerd of je diploma binnen handbereik? Kijk snel op werken voor .be en neem je carrièrestart in handen!

Ga naar website
1911072_AMON_HUISSTIJL_Logo_redesign_1_Liggend_Zwart

Amon

Amon is een bruisend en toonaangevend headhuntersbureau vol doelgerichte team members die van aanpakken weten.
Wij vormen met Amon de brug tussen innovatieve bedrijven en ambitieuze ICT & Digital-specialisten en -executives. Wij specialiseren ons in executive search, een manier van rekruteren waarbij kandidaten rechtstreeks benaderd worden, en dit altijd vanuit een heel specifieke nood of vacature in een bedrijf.
‘Teamwork makes the dream work’ is hier geen loze uitspraak. De medewerkers van Amon stuwen elkaar vooruit om samen onze doelen te bereiken. We vertrouwen op elkaar zoals een familie en leren van elkaar op alle vlakken.

Want to join our family? Ontdek wat Amon voor jou kan betekenen op onze website https://www.amon.be/werken-bij-amon .

Ga naar website
Titeca_POS_PMS

Titeca pro accountants & experts

Maak kennis met Titeca. We zijn een snel groeiende, full-service accountancy en adviesgroep met een levendige overtuiging dat plezier en werk hand in hand gaan. Titeca helpt ondernemers & bedrijven groeien op een professionele en persoonlijke manier. We gaan verder dan accountancy op zich en houden ervan om strategieën te bedenken, te discussiëren en te filosoferen samen met onze ondernemers, als een partner in life. Dus je kan gerust stellen dat wij geen doorsnee aanpak hanteren.

Titeca heeft een boon voor ondernemers en is steeds op zoek naar proactieve accountants en experten met pit. Focus jij je op de toekomst? Heb je ambitie en voeling met de markt? Ga jij verrassend anders, ver voorbij de cijfers? Goesting om mee te denken en te bouwen aan de toekomst en zij aan zij te ondernemen samen met onze klanten? Contacteer ons dan nu!

Ga naar website
deloitte

Deloitte

Deloitte is met meer dan 5.100 medewerkers en 10 kantoren in België de grootste organisatie op het gebied van audit, accounting,
juridisch en belastingadvies, consulting en financial advisory services. Onze dienstverlening richt zich zowel naar de grootste nationale en internationale ondernemingen als naar KMO’s,
de publieke sector en non-profit organisaties.

Jobmogelijkheden voor graduates zijn er binnen Accounting & Controlling, Audit & Assurance, Business Support, Consulting, Corporate Finance, Legal,
Risk Advisory, Tax en Technology.

Ga naar website