Hoofdpartners

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van onze hoofdpartners voor de Afstudeerbeurs 2022.

Wij willen onze hoofdpartners van harte bedanken!

KBC_Logo

KBC

KBC wil als grootste bank-verzekeraar van België niet alleen haar klanten, maar ook de hele samenleving vooruit helpen. Daarom staan we open voor waardevolle ideeën en geven wij onze werknemers alle kansen om die te realiseren. Wij zijn makers die fier zijn over alle producten en projecten die we samen verwezenlijken. En als erkend Top Employer blijft KBC investeren om de werkomstandigheden voor eigen medewerkers continu te optimaliseren.

Als echt Belgisch bedrijf van hier kiezen we resoluut voor een bedrijfscultuur van innovatie en ondernemerschap. Als ‘young graduate’ kan je bij KBC rekenen op een stevige begeleiding en tal van opleidingen om je volledig te ontplooien. Niet alleen door te leren maar ook door je ideeën kenbaar te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

Wil jij ook graag deel uit maken van ons Team Blue? Check dan zeker onze openstaande vacatures!

Ga naar website
smals

Smals

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We bieden onze klanten een breed gamma ICT-diensten aan: softwareontwikkeling en -onderhoud, gespecialiseerde ICT-medewerkers, advies, infrastructuurbeheer, security…

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Grensverleggende projecten zijn ons werkterrein: het portaal van de sociale zekerheid, het eHealth-platform, Student@Work, Orgadon, Vitalink, mycareer.be, de strijd tegen het coronavirus,… We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud, en zetten volop in op hergebruik van ICT-diensten, software en componenten.

Bij Smals bouwen meer dan 2000 professionals dagelijks mee aan grootse, baanbrekende projecten in e-government en e-health met een positieve impact op onze samenleving. Smals investeert in haar mensen en is al dertien jaar op rij een Top Employer!

Ga naar website
LogoSolidarisstandaardRGB1

Solidaris

Solidaris werkt als modern, progressief ziekenfonds dagelijks aan de uitbouw van een betaalbare en toegankelijke ziekteverzekering. Door de jaren is Solidaris uitgegroeid tot een complete organisatie met 269.000 Oost-Vlaamse leden, die instaat voor de gezondheid van elkeen met naast ziekenfonds- ook thuiszorgdiensten, gezondheidsprofessionals en socioculturele doelgroepenwerkingen. Sterke service, grote bereikbaarheid en een snelle terugbetaling zijn de sterkste troeven.

Ga naar website
accent_oranje_cmyk

Accent Jobs - Choose the job you love

Accent Jobs, opgericht in 1995, is een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België (250 kantoren, +1000 eigen medewerkers) dat dagelijks meer dan 15.000 mensen tewerkstelt.

Accent maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit maar liefst 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen human resources. Al 23 jaar onderscheidt Accent zich door de professionele aanpak en in het aanbieden van jobs met optie op een vast contract.

Accent heeft een jonge dynamische bedrijfscultuur die gecombineerd wordt met een no-nonsense attitude en een enthousiaste mindset. Het bedrijf is reeds 16 jaar op rij een Great Place to Work. Tijdens de zoektocht naar een job kan je rekenen op de deskundigheid van onze gespecialiseerde afdelingen zoals bijvoorbeeld Construct, Retail, Logistics, Finance etc. Zo kan je steeds bij ons terecht voor een persoonlijke begeleiding en een job op maat!

Ga naar website
208_2086796_colruyt_group_logo_png

Colruyt Group

30.000 medewerkers, tientallen merken en bedrijven, en 1 duurzame blik op de toekomst, dat is een job bij Colruyt Group. Logisch dat we als groep van bedrijven altijd op zoek zijn naar jong, enthousiast talent in diverse vakgebieden zoals finance, supply chain, winkelmanagement, HR, en marketing & communicatie. Klaar om je stempel te drukken en samen met ons vandaag het verschil te maken voor morgen?

Ga naar website
Werkenvoor003

Je talenten ontplooien, is werken voor .be

Het leven van miljoenen burgers verbeteren en de samenleving van morgen mee vormgeven, dat is wat duizenden Belgen elke dag opnieuw doen door voor de federale overheid te werken.
Kies je voor ons, dan kies je voor een werkgever die jouw kennis en kunde waardeert en jou de kans geeft om jezelf elke dag verder te ontplooien. Wij geloven in je talent en bieden je een plek waar je makkelijk het evenwicht vindt tussen je professionele ambities en je privéleven. Een job waar je de touwtjes in handen hebt, is werken voor .be.
Pas afgestudeerd of je diploma binnen handbereik? Kijk snel op werken voor .be en neem je carrièrestart in handen!

Ga naar website