Vind een job

Op zoek naar een (eerste) job? Ontdek hieronder in de verschillende databanken van onze partnerinstellingen, Jobat én de PhD Talent Pool Flanders welke vacatures er beschikbaar zijn voor jou.

Om je zoveel mogelijk te helpen bij je zoektocht naar je eerste job, stelt elke instelling een vacaturedatabank ter beschikking. Werkgevers laden er hun vacatures op. Je vindt er bovendien ook vaak links naar initiatieven en bijkomende informatie die je kunnen helpen bij het zetten van je eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Universiteit Gent

Raadpleeg het career center van de Universiteit Gent.

Voor PhD kandidaten en postdocs van de 5 Vlaamse universiteiten: je neemt deel aan de Job Market for Young Researchers onder meer om te connecteren met potentiële toekomstige werkgevers én toegang te krijgen tot de meest recente job opportuniteiten. 

Deelnemende bedrijven en organisaties publiceren in aanloop naar de fysieke beurs hun recente vacatures op de PhD Talent Pool Flanders, hét vacatureplatform voor doctores en postdocs in Vlaanderen.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan: maak een profiel aan, of update je bestaande profiel, in de PhD Talent Pool Flanders, en screen alle relevante vacatures. Wens je opgenomen te worden in het cv-boek van de Job Market, vergeet dan niet om ook je cv op te laden in de PhD Talent Pool Flanders!

Hogeschool Gent

Alumni kunnen zich hier registreren en recente vacatures raadplegen.

Arteveldehogeschool

Raadpleeg de jobsite voor laatstejaars en afgestudeerden van de Arteveldehogeschool.

Howest, de hogeschool West-Vlaanderen

Howest alumni kunnen zich registreren op de alumni-site en op die manier toegang krijgen tot vacatures specifiek voor hun gevolgde opleiding!

Vacaturedatabank Howest

Voor vragen, contacteer Dominiek Van den Bussche

Jobat

Op zoek naar een eerste uitdagende job of stage? Bekijk de vacatures van onze deelnemende bedrijven via de Jobat jobtool!