Hoofdpartners

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van onze hoofdpartners voor de afstudeerbeurs 2024.

Wij willen onze hoofdpartners van harte bedanken!

KBC_Logo

KBC

KBC wil als grootste bank-verzekeraar van België niet alleen haar klanten, maar ook de hele samenleving vooruit helpen. Daarom staan we open voor waardevolle ideeën en geven wij onze werknemers alle kansen om die te realiseren. Wij zijn makers die fier zijn over alle producten en projecten die we samen verwezenlijken. En als erkend Top Employer blijft KBC investeren om de werkomstandigheden voor eigen medewerkers continu te optimaliseren.

Als echt Belgisch bedrijf van hier kiezen we resoluut voor een bedrijfscultuur van innovatie en ondernemerschap. Als ‘young graduate’ kan je bij KBC rekenen op een stevige begeleiding en tal van opleidingen om je volledig te ontplooien. Niet alleen door te leren maar ook door je ideeën kenbaar te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

Wil jij ook graag deel uit maken van ons Team Blue? Check dan zeker onze openstaande vacatures!

Ga naar website
smals

Smals

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We bieden onze klanten een breed gamma ICT-diensten aan: softwareontwikkeling en -onderhoud, gespecialiseerde ICT-medewerkers, advies, infrastructuurbeheer, security…

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Grensverleggende projecten zijn ons werkterrein: het portaal van de sociale zekerheid, het eHealth-platform, Student@Work, Orgadon, Vitalink, mycareer.be, de strijd tegen het coronavirus,… We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud, en zetten volop in op hergebruik van ICT-diensten, software en componenten.

Bij Smals bouwen meer dan 2000 professionals dagelijks mee aan grootse, baanbrekende projecten in e-government en e-health met een positieve impact op onze samenleving. Smals investeert in haar mensen en is al dertien jaar op rij een Top Employer!

Ga naar website
LogoSolidarisstandaardRGB1

Solidaris

Solidaris werkt als modern, progressief ziekenfonds dagelijks aan de uitbouw van een betaalbare en toegankelijke ziekteverzekering. Door de jaren is Solidaris uitgegroeid tot een complete organisatie met 269.000 Oost-Vlaamse leden, die instaat voor de gezondheid van elkeen met naast ziekenfonds- ook thuiszorgdiensten, gezondheidsprofessionals en socioculturele doelgroepenwerkingen. Sterke service, grote bereikbaarheid en een snelle terugbetaling zijn de sterkste troeven.

Ga naar website
accent_oranje_cmyk

Accent Jobs - Choose the job you love

Accent Jobs, opgericht in 1995, is een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België (250 kantoren, +1000 eigen medewerkers) dat dagelijks meer dan 15.000 mensen tewerkstelt.

Accent maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit maar liefst 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen human resources. Al 23 jaar onderscheidt Accent zich door de professionele aanpak en in het aanbieden van jobs met optie op een vast contract.

Accent heeft een jonge dynamische bedrijfscultuur die gecombineerd wordt met een no-nonsense attitude en een enthousiaste mindset. Het bedrijf is reeds 16 jaar op rij een Great Place to Work. Tijdens de zoektocht naar een job kan je rekenen op de deskundigheid van onze gespecialiseerde afdelingen zoals bijvoorbeeld Construct, Retail, Logistics, Finance etc. Zo kan je steeds bij ons terecht voor een persoonlijke begeleiding en een job op maat!

Ga naar website
Werkenvoor003

Je talenten ontplooien, is werken voor .be

Het leven van miljoenen burgers verbeteren en de samenleving van morgen mee vormgeven, dat is wat duizenden Belgen elke dag opnieuw doen door voor de federale overheid te werken.

Kies je voor ons, dan kies je voor een werkgever die jouw kennis en kunde waardeert en jou de kans geeft om jezelf elke dag verder te ontplooien. Wij geloven in je talent en bieden je een plek waar je makkelijk het evenwicht vindt tussen je professionele ambities en je privéleven. Een job waar je de touwtjes in handen hebt, is werken voor .be.

Pas afgestudeerd of je diploma binnen handbereik? Kijk snel op werken voor .be en neem je carrièrestart in handen!

Ga naar website
1911072_AMON_HUISSTIJL_Logo_redesign_1_Liggend_Zwart

Amon

Amon is een bruisend en toonaangevend headhuntersbureau vol doelgerichte team members die van aanpakken weten.
Wij vormen met Amon de brug tussen innovatieve bedrijven en ambitieuze ICT & Digital-specialisten en -executives. Wij specialiseren ons in executive search, een manier van rekruteren waarbij kandidaten rechtstreeks benaderd worden, en dit altijd vanuit een heel specifieke nood of vacature in een bedrijf.
‘Teamwork makes the dream work’ is hier geen loze uitspraak. De medewerkers van Amon stuwen elkaar vooruit om samen onze doelen te bereiken. We vertrouwen op elkaar zoals een familie en leren van elkaar op alle vlakken.

Want to join our family? Ontdek wat Amon voor jou kan betekenen op onze website https://www.amon.be/werken-bij-amon .

Ga naar website
leeuw_geel_logo_160x160

Klaar om de wereld te veroveren met je eerste job?

Bij de Vlaamse overheid wacht er een spannend avontuur op jou, waarin je niet alleen een carrière begint, maar ook een positieve impact maakt op de maatschappij die je omringt. Samen met je collega's zet jij je in voor de toekomst van Vlaanderen!
Wat staat je te wachten?

  • Uitdagende verantwoordelijkheid: vanaf dag één krijg je de kans om te schitteren.
  • Een dynamische reis: we bieden je niet zomaar een baan, maar een evoluerende carrière. Bij de Vlaamse overheid ben je altijd in beweging, groeiend en lerend in lijn met de nieuwste ontwikkelingen.
  • Voordelen: denk aan een prima salaris, de mogelijkheid om flexibel te werken vanuit thuis en andere extra's

Ontdek de brede waaier aan boeiende jobs op diverse locaties.

Ga naar website
povlogorgb

Provincie Oost-Vlaanderen

Wil jij een verschil maken vanaf dag één? 

Klaar om je frisse energie en gedrevenheid in de strijd te gooien voor een betere maatschappij? Wel, de Provincie Oost-Vlaanderen is de plek waar jouw verhaal begint. Hier krijg je het vertrouwen om jouw job vorm te geven en de vrijheid om je ideeën tot leven te brengen. 

We zijn niet zomaar een overheidsinstantie. We zijn een bruisend team van meer dan duizend toegewijde, ambitieuze en dynamische individuen. Wat we doen is verrassend veelzijdig: van onderwijs tot recreatie en erfgoed, van economie tot milieu, en zoveel meer. 

We zijn partners, initiatiefnemers en bruggenbouwers met een groot hart voor wat we doen en voor elkaar. 

Ben jij klaar om je stempel te drukken? Check onze vacatures en maak mee het verschil vanaf dag één!

Ga naar website
Horizontal_Positive_Color_RGB

Bright Plus

Bij Bright Plus smijten we ons elke dag om de juiste match voor je te vinden. Dat doen we door onze klanten en kandidaten door en door te leren kennen. We willen weten wat er speelt in hun hoofd én in hun hart. Enkel zo kunnen we ze koppelen aan een werkgever of werknemer die volledig aan de verwachtingen voldoet. Dat is voor ons de basis van een fijne samenwerking. Maar ook na opstart laten we je niet in de steek.

We blijven ondersteunen met innovatieve tools die helpen bij het uitbouwen en het verder aanscherpen van je skills of het versterken van een team. Dat is ons ding. Al 30 jaar lang.

Ga naar website
Jobat_logo_2019_RGB_pos

Jobat

Jobat is meer dan een jobboard waar je duizenden jobs kan terugvinden, of jobs kan verkrijgen op maat van je profiel, waar en wanneer je maar wil, en dat komen we jou persoonlijk tonen op de afstudeerbeurs!

Jobat is er namelijk ook om jou bij te staan in elke stap van je carrière: of dat nu gaat om tips over solliciteren, het zorgen dat jij het juiste loon in de wacht weet te slepen voor je een contract tekent, hoe goed jouw opleiding in de markt ligt, of je je wil voorbereiden op een heuse carrièreswitch. Jobat heeft de juiste tips, tricks & tools in huis om jou de perfecte job en werkomgeving aan te meten. Op de afstudeerbeurs zetten onze collega’s jou graag op weg, klaar om je m/v/x te staan bij alle aanwezige bedrijven.

Jobat’s ultieme belofte is dan ook zorgen dat jij gelukkig bent in je (toekomstige) job, en die belofte maken we samen met jou waar.

Ga naar website